Események

Korábbi események
Tartalomfelelős: Beke Zsolt, szakaszmérnökség vezető

Tájékoztató I. rendű árvízvédelmi töltéseken történő közlekedési rend változásáról

2020. június 02., kedd 12:15

Tájékoztató

I. rendű árvízvédelmi töltéseken történő közlekedési rend változásáról

 

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság ezúton értesíti mindazokat, akik a KDTVIZIG árvízvédelmi töltésein kívánnak közlekedni, közlekedés céljából igénybe venni, hogy            2021. április 1.-től várhatóan 2021. április 19.-ig a töltéshasználati engedélyek kiadása szünetel.  Ezen időszak alatt NAV számlarend módosítások okán a töltéshasználati engedély beszerzési eljárás, annak módja változni fog.

A töltésen történő közlekedési rend problémamentes fenntartása érdekében fenti időszak során a KDTVIZIG árvízvédelmi töltésein 3,5 t összsúlyú korlátig térítésmentesen lehet közlekedni arra vonatkozó előírásaink betartása mellett. Egyéb közlekedések esetében továbbra is a KDTVIZIG Tolna Megyei Szakaszmérnökségét meg kell keresni telefonon  (74/311-911) vagy elektronikus úton (szekszard@kdtvizig.hu). A töltésen történő közlekedés ellenőrzésében közreműködő és segítő szervezeteket a KDTVIZIG rövid úton értesíti kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Kérnénk a Tisztelt Érintetteket, hogy a 2021. április 19.-ét követő időszakra vonatkozóan a változtatások tekintetében keressék a KDTVIZIG honlapján (www.kdtvizig.hu) az információkat, vagy hívják és érdeklődjenek szakaszmérnökségünknél (74/311-911).

Kérjük és egyben köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

 

Szekszárd, 2021. március 31.                                                           Beke Zsolt

                                                                                                szakaszmérnökség vezető

Utolsó módosítás: 2021. április 09., péntek 10:27