Központi vízkárelhárítási bejelentések: +36 80 204 240
Széchenyi logo
Központi vízkárelhárítási bejelentések: +36 80 204 240

Együttműködés a magyar képzőművészettel - A vizek szerelmesei

Együttműködés a magyar képzőművészettel 1

Ágazatunkhoz egyre több adatszolgáltatási megkeresés érkezik első sorban a műszaki-, és agrárszakterületekről, de a képzőművészet is lát az adatainkban lehetőséget. 

A különböző területekről érkező megkereséseket szervezetünk igyekszik a legmagasabb szintű tudásának megfelelően támogatni, ezzel segítve, felkeltve a figyelmet környezetünkre, a természeti folyamatokra, valamint azok megismerésére.  

Ez alkalommal a DOT for You magyar képzőművészeti design márka, művészeti nyomataiban való közreműködés ügyében kereste meg főigazgatóságunkat.

A cég profilja egyedi papírtermékek, határidőnaplók, egyedi művészeti nyomatok, noteszek, jegyzetfüzetek tervezése és kivitelezése tradicionális nyomdai eljárásokkal, prémium alapanyagokból. A 2023-ban indult együttműködés eredményeképp, a vállalkozás korábbi BALATON és DUNA posztereinek grafikai pontosítása valósulhatott meg.

Európa második legnagyobb vízfolyásának, a Dunának a vízgyűjtő területét bemutató művészeti nyomatuk, valamint a BALATON Poszter kollekció tradicionális prégelés technikával készült, ami egy nyomdai díszítő technika, a magasnyomás egy fajtája, ezzel tisztelegve fontos természeti értékeink, természetes vizeink előtt. A hőfólia prégelés különlegessége, hogy kézzel készül, minden nyomat egyedi, és a végeredmény különböző fényviszonyok között más és más arcát mutatja. A nyomatok fenntartható gazdálkodásból származó, környezetkímélő módon előállított FSC és EU Ecolabel minősítésű prémium papírra készültek Magyarországon.

Ezúton is köszönjük a megkeresést és sok sikert kívánunk a továbbiakban!